UX design könyv

Hogyan tervezz felhasználóbarát és szerethető alkalmazásokat?

Az első magyar nyelvű UX könyv. 149 oldal, tele gyakorlati példákkal és illusztrációkkal.

Ingyenes házhozszállítással

Product Design Book

UX szemlélet

Történet egy designerről. Hogyan gondolkodik egy UX designer? A szépség nem elég: használható, hasznos és üzletileg eredményes termékek.

A felhasználó megismerése

Hogyan tudod felmérni a célcsoportod problémáit? Pontosan kiknek is tervezünk egyáltalán? Belső emberi motivációk feltárása.

Képernyők tervezése

Mit akarnak az emberek először látni egy oldalon? Mire kell a legjobban figyelni, ha mobilra tervezünk? Mit és hogyan emeljünk ki? Mit dugjunk el?

Élmény tervezés

Folyamatok tervezése: hogyan mozognak az emberek egy felületen? Hogyan lehet érzelmeket tervezni? Mitől válik szokássá egy alkalmazás használata? Onboarding: mitől fogják gyorsabban megérteni hogyan működik a termék?

UX kutatás: mérés és tesztelés

Hogyan tudod megfigyelni az emberek viselkedését? 9 féle kutatási módszer. Használhatóségi tesztek, interjúzás, terepkutatás, analitika, A/B tesztek, stb. Konkrét példák és esettanulmányok.

Agilis és lean UX design

Hogyan kell menedzselni a design feladatokat? Mivel lehet nagyobb üzleti eredményeket, gyorsabban elérni? Hogyan kapcsolódik be a design egy agilis fejlesztőcsapat munkájába?

-
product design book example 1
product design book example 2
product design book example 3
product design book example 4
product design book example 5
product design book example 6
product design book example 7
product design book example 8

Ők már olvasták...

Muszka Ágnes
Muszka Ágnes
"Nagyon jó, hogy elárulsz saját, belső, tapasztalatokon alapuló praktikákat, hogy nektek mi jött be. A példák is jók, amikor konkrét eseteket írsz le, hogy adott termékeknél ti mire figyeltetek."
Gőbel Balázs
Gőbel Balázs
"Nem volt benne unalmas rész, UX-esként nagyon üdítő volt magyarul olvasni a szakmáról! :) Friss designereknek és a managereknek lenne erre a legnagyobb szükségük."
Radóczy András
Radóczy András
"Az nagyon tetszett, hogy példákon keresztül mutatod meg, mi hogy történt, mi volt és mi lett belőle. Jók hozzá a képek is. Ezekből soha nem elég, mindig tudsz újat tanulni."
Szendi-Varga János
Szendi-Varga János
"Nekem, mint szoftverfejlesztőnek érdekes volt, hogy hogyan lehet beleilleszteni a dizájn folyamatot az agilis szofverfejlesztésbe."

A szerzőről

A könyv szerzője Pásztor Dávid a UX studio alapítója. A 22 fős design csapat berlini, seattle-i, bostoni és budapesti ügyfelei között olyan márkák szerepelnek, mint az HBO, a LogMeIn, a Liligo, a német Gestalten kiadó, vagy a KBC csoport. Nemzetközi piacra szánt, sokmillió felhasználóval rendelkező alkalmazásokat terveznek. Dávid több, mint 10 éve foglalkozik digitális felületek tervezésével, rendszeresen tart UX képzéseket Budapesten és 2016-tól már Berlinben is.

The author David Pasztor
Product Design Book

Rendeld meg ingyenes házhozszállítással!

Az első magyar nyelvű UX könyv. 149 oldal, tele gyakorlati példákkal és illusztrációkkal.